Menu

HAMACHI

koolrabi - dashi - burrata

 °°° 

OESTER 'IRISH MOR'*

2 bereidingen - radijs - hazelnoot - beurre blanc - mossel

 °°° 

CATCH OF THE DAY

artisjok - zeekat - boerenkool - prei

 °°° 

WILDE HAAS**

ganzenlever - veenbes - rode kool - cacao - macaron

°°°

HERT

portobello - spruitjes - aardappel - jus van het karkas

 °°° 

GIANDUJA

bergamot - passievrucht - gele biet

test

MENU



Menu 4-gangen 80

*Menu 5-gangen 95

**Menu 6-gangen 110

__________

Kaas ipv dessert +12

Dessert en kaas +18

_________

Passende wijn per glas 10

Passend bier 7

___________

Allergenen ? Vraag ernaar

Een wijziging aan het menu of aanpassingen ifv dieetwensen of allergenen die niet op voorhand zijn doorgegeven resulteren in een klein supplement.

Dank voor uw begrip.